Team

Joyce

Werkzaam in Rotterdam- Kralingen sinds afstuderen in 1983 aan Academie voor Fysiotherapie te Rotterdam. Naast mijn werk op de praktijk verzorg ik ook de buitenpraktijk in de wijk Rotterdam Kralingen. Middels diverse opleidingen is specifieke fysiotherapeutische kennis opgedaan in de aandachtsgebieden Geriatrie ,Orthopedie ,bekkenbodem,lymfedrainage en Medical Taping.

In de ouderenzorg heb ik dertig jaar ervaring door mijn werk in zorgcentrum de Nieuwe Plantage.  Opleidingen die dit werk ondersteunen,  Fysiotherapie in de Geriatrie, Reumatische fysiotherapie (Leids Universitair Medisch Centrum) ,Neurorevalidatie /CVA (afgestudeerd 2013 NPI). Voor de Fysiotherapie praktijk :Cyriax orthopedie, Sportfysiotherapie Papendal, Ergonomie, MTC en MTC lymfedrainage, Mulligan concept (2017)

Mulligan concept is een methode om op pijnloze wijze de normale beweeglijkheid en functie van een gewricht en de weke delen te herstellen. Dit met actieve gezamenlijke inbreng van patiënt en therapeut.


Joris

Joris van der Niet is sinds september 2007 werkzaam in de praktijk voor 2,5 dag per week. Hier is hij in dienst gekomen direct na zijn afstuderen aan de Hogeschool Rotterdam. Daarna heeft hij de specialisatie ‘Professional Master fysio-/manuele therapie’ aan de Transfergroep Rotterdam gevolgd, welke in 2010 succesvol is afgerond. Naast zijn werkzaamheden in de praktijk is hij in dienst bij de Hogeschool Rotterdam, waar hij voor 2,5 dag per week werkzaam is als docent fysiotherapie. In het hulpverlenersproces hecht hij veel waarde aan oplossingsgerichtheid en autonomie. Hierin is veel ruimte voor de ideeën en verwachtingen van ieder individu. Deze uitgangspunten komen voort uit het streven naar een optimale menswaardige gezondheidszorg.

Dimitri

Mijn naam is Dimitry Koliakoudakis en ik ben sinds januari 2018 werkzaam als algemeen fysiotherapeut bij Fysiotherapie van Benten. Na mijn afstuderen aan de Hogeschool Rotterdam ben ik in dienst getreden bij deze praktijk. Naast behandeling van cliënten ,vind ik het belangrijk mezelf te blijven ontwikkelen, om hierdoor de beste en nieuwe technieken te kunnen toepassen in mijn behandelingen. Inschrijving in Centraal Kwaliteits Register staat borg voor actieve deelname aan scholing om mijn kennis te verbreden. Mijn interesse ligt bij sport gerelateerde klachten , maar ook verdieping middels de opleiding Manuele Therapie.

“Gedreven door kwaliteit, gericht op de toekomst”

Bewegen is noodzakelijk voor een gezond leven. Wij staan voor een onderscheidende patiëntenzorg en hebben de missie om het gezonde bewegen mogelijk te maken, te stimuleren en grenzen te verleggen binnen de persoonlijke mogelijkheden. Dit gaat op een prettige, respectvolle en efficiënte manier.

Door de opleidingsdiversiteit en de constante, hoogwaardige na- en bijscholing zijn wij optimaal in staat om dat te realiseren.

Wij hebben een innovatieve kwaliteitspraktijk met een uitstekende reputatie, een krachtig netwerk en plezier in wat we doen.

Onze praktijk heeft een traditie waarin menselijke waardigheid, dienstbaarheid en respectvolle behandeling essentieel zijn.

Betrokken en Betrouwbaar, Toegankelijk en Samen : dit zijn de waarden van waaruit wij ons dagelijks werk in de praktijk beleven.