Geriatrische fysiotherapie aan huis in Kralingen

Bij Fysiotherapie van Benten staan we graag voor u klaar als u op zoek bent naar geriatrische fysiotherapie in Kralingen. Zo kunt u ook vanuit uw vertrouwde omgeving rekenen op de zorg die u nodig heeft. Dit kan zijn omdat u door toedoen van een langdurige ziekte minder beweeglijk bent geworden. Ook ouderdom en andere gezondheidsproblemen kunnen een reden zijn om gebruik te maken van geriatrische fysiotherapie. Aan huis indien nodig in de omgeving Kralingen. Fysiotherapie van Benten staat daarin graag voor u klaar.

Zeker op oudere leeftijd is pijnvrij en moeiteloos bewegen niet altijd meer vanzelfsprekend. Omdat bewegen moeilijker is geworden, kunt u diverse pijnklachten ervaren waardoor u belemmerd wordt in uw mobiliteit. Bij Fysiotherapie van Benten zijn we dan ook gespecialiseerd in het verstrekken van maatwerk fysiotherapie voor mensen van oudere leeftijd. Ook als bewegen moeilijk of pijnlijk is door toedoen van een ernstige aandoening bij kwetsbare ouderen, kan geriatrische fysiotherapie voor de juiste verlichting zorgen. Hierbij kunt u denken aan gezondheidsproblematiek  door toedoen van hersenletsel of een beroerte.

Ook een heupfractuur op oudere leeftijd vraagt om een specialistische behandeling en nazorg. Voor geriatrische fysiotherapie aan huis in Kralingen staan de ervaren fysiotherapeuten van Fysiotherapie van Benten dan ook graag voor u klaar. Onze behandelingen staan daarbij altijd in het teken van het bevorderen van uw welzijn. Een goede zelfstandigheid mogen daarbij niet ontbreken.

Geriatrische fysiotherapie aan huis Rotterdam west

Maatwerk geriatrische fysiotherapie aan huis in Kralingen

Bij Fysiotherapie van Benten bent u tevens aan het juiste adres als u gebruik wilt maken van manuele therapie in Kralingen. Binnen onze praktijk staan we graag voor u klaar als u pijnklachten ervaart door toedoen van vastgezette spieren of gewrichten. Hierbij kunt u denken aan pijn door toedoen van een sportblessure, het aannemen van een verkeerde lichaamshouding of een hernia. Ook voor revalidatie na een blessure of medische ingreep staan we voor u klaar met een op maat gemaakt behandelplan.

. Binnen onze praktijk staan we graag voor u klaar als u pijnklachten ervaart door toedoen van vastgezette spieren of gewrichten. Hierbij kunt u denken aan pijn door toedoen van een sportblessure, het aannemen van een verkeerde lichaamshouding of een hernia. Ook voor revalidatie na een blessure of medische ingreep staan we voor u klaar met een op maat gemaakt behandelplan.

Bij Fysiotherapie van Benten maken we gebruik van diverse vormen van fysiotherapie. Binnen onze geriatrische fysiotherapie aan huis in Kralingen/ Kralingen maken we veelal gebruik van oefentherapie. Daarnaast voorzien we u of uw mantelzorgers desgewenst ook van een waardevol advies. Dit kan gaan over de vooruitzichten, maar ook over het uitvoeren van de dagelijkse werkzaamheden en de hulpmiddelen die u daar eventueel bij kunt gebruiken.

De fysiotherapie van Fysiotherapie van Benten in Kralingen biedt u daarbij altijd een persoonlijke benadering en een op maat gemaakt behandeltraject. De zorg kan op deze manier geheel worden toegeschrevenpitst op aan de pijnklachten die u ervaart. Neem vrijblijvend contact met ons op als u gebruik wilt maken van geriatrische fysiotherapie aan huis in Kralingen.