Manuele therapie in Kralingen

Bij Fysiotherapie van Benten bent u van harte welkom als u op zoek bent naar manuele therapie in Kralingen. Binnen onze praktijk zijn wij gespecialiseerd in het behandelen en verhelpen van diverse soorten gewrichtsklachten. Daarbij kunt u denken aan pijnlijke gewrichten die u belemmeren in uw bewegingen. Door het toepassen van een maatwerk behandelplan kunnen pijnklachten die samenhangen met gewrichten zowel gereduceerd als voorkomen worden. Voor manuele therapie in Kralingen staan we dan ook graag voor u klaar.

Ons lichaam bestaat voor een groot deel uit grote spiergroepen die samenwerken met onze gewrichten en zenuwstelsel. Een goede wisselwerking tussen beiden is van groot belang om pijnvrij te kunnen bewegen en functioneren. Toch is dit niet altijd vanzelfsprekend. Zo kan het zijn dat bewegen wordt bemoeilijkt door toedoen van pijnlijke gewrichten. Het bewegingsstelsel kan daardoor verschillende pijnklachten veroorzaken zoals nekklachten, rugklachten of knieproblemen.

Ook uitstralingspijn naar de armen, benen of het hoofd kunnen daarbij een rol spelen. In alle gevallen is het van groot belang om deze disfuncties professioneel te laten behandelen. Voor manuele therapie in Kralingen staan we dan ook graag voor u klaar. Daarnaast bent u bij Fysiotherapie van Benten ook van harte welkom als u op zoek bent naar diverse andere vormen van fysiotherapie in Kralingen.

Manuele therapie

Manuele therapie van Fysiotherapie van Benten omgeving Kralingen

Een beperking in de bewegingsvrijheid kan verschillende oorzaken hebben. Zo kunnen rug of nekklachten ontstaan door een hernia of het maken van een verkeerde beweging. Ook vastgezette spiergroepen kunnen op den duur voor diverse gewrichtsklachten zorgen. Maar, ook knie en heupklachten zijn te voorkomen en te reduceren aan de hand van manuele therapie in Kralingen. Deze klachten kunnen tevens worden veroorzaakt door een sportblessure of het langdurig aannemen van een verkeerde lichaamshouding.

Binnen onze fysiotherapiepraktijk staan we dan ook graag voor u klaar met een maatwerk behandelplan. Deze wordt volledig toegeschreven op uw pijnklacht. Zo bent u altijd verzekerd van een effectief behandeltraject. Dit functieherstel zorgt ervoor dat u weer snel pijnvrij én op de juiste manier kunt bewegen. Naast manuele therapie bent u bij Fysiotherapie van Benten ook van harte welkom als u op zoek bent naar geriatrische therapie aan huis in Kralingen.

Onze ervaren fysiotherapeuten voorzien u daarmee ook in uw eigen omgeving van de zorg die u nodig heeft. Neem voor meer informatie over manuele therapie in Kralingen vrijblijvend contact met ons op. We informeren u graag over de uitgebreide mogelijkheden. Direct een afspraak maken voor een behandeling bij Fysiotherapie van Benten kan natuurlijk ook.